BOURJOIS Paris Khol & Contour

Upřesnit parametry
Změnit kategorii
Řadit dle:
Seřadit:
Seřadit:

O řadě BOURJOIS Paris Khol & Contour

Ráno není času nazbyt pro složité vykreslování linek a k tomu nadcházející den přináší očnímu makeupu řadu nástrah (působení slunce, vlhka, riziko otěru…). Proto je důležité mít správný produkt, který se osvědčil už mnoha uživatelkám před vámi. A právě takovým jsou tužky na oči BOURJOIS Paris Khol & Contour, ať už samotné, nebo s praktickým ořezávátkem. Maluje se s nimi jedna radost a potěšující je i výdrž a cena.

BOURJOIS Paris Khol & Contour: osvědčené tužky na oči

Konturovací tužka BOURJOIS Paris Khol & Contour dokonale zvýrazní oči díky vysokému obsahu barevných pigmentů. V jejím složení figuruje vitamin E a přírodní vosky, které se postarají o dlouhotrvající nalíčení. Působivou oční linku s trvanlivostí až 16 hodin s ní vytvoříte v cuku letu! Tužky na oči BOURJOIS Paris Khol & Contour jsou na trhu v široké škále odstínů a může k nim patřit ořezávátko (sharpener).

Jaké odstíny tužek na oči zvolit?

Nejpoužívanější tužky na oči jsou černé a hned po nich šedé či hnědé, pro přirozenější a přesto výrazný vzhled. Právě černou a variacemi na šedou a hnědou prosluly tužky na oči BOURJOIS Paris Khol & Contour. Chcete-li zdůraznit barvu zelených nebo modrých očí, vyberte si pro zpestření tužky v těchto odstínech. Magický oční makeup vykouzlíte s fialovou tužkou. A do společnosti lze použít i třpytivé a metalické barvy očního makeupu. V sortimentu tužek na oči se prosazuje i bílá pro rozjasnění pohledu a optické zvětšení očí.

Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest