4711 Acqua Colonia Pink Pepper & Grapefruit Kolínské vody

          
Skladem   |  (ID: )
387
Doručíme
K osobnímu odběru

Popis produktu

Unisex kolínská voda 4711 Acqua Colonia Pink Pepper & Grapefruit osloví muže a ženy, kteří vyhledávají dobrodružství a vzrušení. Její inspirací se stala expedice do jihoamerických deštných pralesů, kterou podnikla parfémářka Cecile Hua. Představte si nekonečnou zeleň okolo vás i v korunách stromů, vdechněte horký, vlhký vzduch s vůní růžového pepře a exotických dřevin… Moderní kolínská vás osvěží, kdykoli budete potřebovat

Síla růžového pepře a grapefruitu

Lehký parfém Acqua Colonia Pink Pepper & Grapefruit je ztělesněním pocitů radosti a štěstí. Mezi jeho hlavní složky patří ingredience představené už v názvu: růžový pepř a růžový grapefruit. Kolínská voda Pink Pepper & Grapefruit nejlépe vyzní v jarních a letních dnech. A kam ji mezi typy vůní zařadit? Kolínská voda (Eau de Cologne) obsahuje 3–5 % vonných látek a působí jako jemná denní vůně. Je o něco silnější než voda po holení, ale slabší než toaletní voda, natož parfémovaná voda.

Ideální vůně na dovolenou – pro oba

Kolínská voda 4711 Acqua Colonia Pink Pepper & Grapefruit je i praktickou vůní pro partnery na letní dovolenou – díky jediné lahvičce ušetříte místo v zavazadle a snížíte jeho váhu. Dopřejte si vůni od německé společnosti 4711, která dodnes dodává na trh i originální kolínskou 4711 z 18. století. Mezi její uživatele patřil také slavný spisovatel Johann Wolfgang Goethe, vojevůdce a císař Napoleon či princezna Diana.

Prozkoumejte

Loading…
Hodnocení 4.3

(hodnoceno 3x)

  • 100 % zákazníků doporučuje
  • 2x recenze zákazníků

Recenze 2x


Recenze návštěvníka - Zbozi.cz

Jednou a dost... Určitě prvně vyzkoušet tester než koupíte.. Ja ji koupila na doporučení a kup naslepo se mi vymstil

  • Kvalita odpovídá ceně
  • Vůně nezaujala... Laciná vůně
Recenze nakupujícího - Heureka.cz

Velmi příjemná letní vůně. Cítíte v ní grapefriut i pepř. Vůně má docela solidní výdrž, cena za tester je velmi dobrá. Opravdu doporučuji.

  • Skvělá vůně.
  • Docela solidní výdrž.
  • Za tester neskutečně dobrá cena.

Přidejte recenzi a pomozte ostatním při výběru.

Vybrali jsme pro vás


Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest