4711 Acqua Colonia

Upřesnit parametry
Změnit kategorii
Řadit dle:
Seřadit:
Seřadit:

O řadě 4711 Acqua Colonia

Svěží citrusy, rozmarýn, cedr a pižmo tvoří základ nestárnoucí kolínské vody Original 4711, známé již od roku 1792 a pořád dostupné v originální podobě. Mezi její příznivce patřilo mnoho známých osobností v čele s královnou Viktorií. Na slávu této vůně úspěšně navázala moderní unisex řada kolínských vod 4711 Acqua Colonia.

4711 Acqua Colonia: jemné denní kolínské s výrazným dědictvím

Na předních příčkách zájmu se umísťuje unisex kolínská voda 4711 Acqua Colonia Pink Pepper & Grapefruit – s růžovým pepřem a grapefruitem. Neodolatelnou vůní hořkého pomeranče a bazalky je naplněna lahvička kolínské vody Blood Orange & Basil. Koriandr a bílou broskev obsahuje lehounký parfém White Peach & Coriander. Nebo zvolte kolínskou Lychee & White Mint s vonnou silou a čerstvostí ovoce liči a byliny máty. Varianta Lime & Nutmeg zase využívá svěžesti limetky a nasládlosti muškátového oříšku. Všechny vůně z řady 4711 Acqua Colonia jsou vhodné k celoročnímu využití a také dobře poslouží partnerům na letní dovolené, kde ještě k tomu jakožto sdílený doplněk ušetří místo v zavazadlech.

Každá z nich působí jako osvěžující a svůdný vánek…

Kolínská voda z řady 4711 Acqua Colonia působí v horkých letních dnech jako osvěžující vánek, který vás obklopí jemností a lehkostí. S obsahem vonných látek v rozmezí 3 až 5 % spolehlivě rozproudí smysly, ale nezanechá výrazný odér. Je silnější než voda po holení, ale přece jen subtilnější než toaletní voda či parfémovaná voda, takže vás zahrne osvěžujícím pocitem bez toho, aby obtěžovala okolí. Kolínskou vodu můžete použít v neomezeném množství a nanášet na pokožku celého těla. Muži ji mohou dokonce považovat za náhradu vody po holení, která dodává pocit čerstvosti a revitalizace. Vychutnejte si každý okamžik letního dobrodružství s elixírem svěžesti v podobě kolínských vod, sprchových gelů a další doprovodné kosmetiky z unisex řady 4711 Acqua Colonia.

Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest