HUGO BOSS Hugo pro ženy

Upřesnit parametry
Změnit kategorii
Řadit dle:
Seřadit:
Seřadit:

O řadě HUGO BOSS Hugo pro ženy

Jste nezávislá žena žijící podle vlastních pravidel? Pak vás jistě osloví HUGO BOSS Hugo, květinově-ovocná dámská vonná řada obohacená nekonvenčním, chlapeckým šmrncem. Zajímavě kombinuje přírodní ingredience s inovativními molekulami. Usiluje o spojení tradičních ženských a nečekaných mužských vonných tónů s cílem předefinovat dámské vůně tak, aby odrážely minimalistickou eleganci módního domu HUGO BOSS.

HUGO BOSS Hugo: „Vaše vůně. Vaše cesta.“

V roce 1997 vstoupila na trh toaletní voda HUGO BOSS Hugo, dnes už ikonická vůně, která poznamenala konec devadesátých let. Svěží, vzdušnou toaletku následovala koncem roku 2014 nová verze – vůně Hugo Woman v koncentraci Eau de Parfum.

Parfémovanou vodu HUGO BOSS Hugo otevírají ovocné akordy borůvky, jiskřivé italské mandarinky a horská svěžest himálajské červené trávy. Srdce tvoří jasmín sambac, černá švestka, kosatec a kořeněný černý čaj. Základ je hřejivý, s ambrou, santalovým a cedrovým dřevem. Parfém inzerovaný sloganem „Vaše vůně. Vaše cesta“ uvedla na trh modelka Freja Beha Erichsen.

Celoroční svůdnost zaručena

Chcete své sebevědomí a ženskost podtrhnout ještě více? Vyberte si za společnici parfémovanou vodu HUGO BOSS Hugo Woman Extreme (2016), v níž exceluje tráva, malinoostružina, jasmín, černý čaj a osmanthus. Dopřejte si dámské vůně z řady HUGO BOSS Hugo, které vás v létě příjemně osvěží a v zimě zase zahřejí. Jejich kulaté flakonky v žensky růžových barevných tónech krásně vyniknou na vašem stolku. Celoroční svůdnost zaručena!

Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest