Estée Lauder Revitalizing Supreme+

Upřesnit parametry
Změnit kategorii
Řadit dle:
Seřadit:
Seřadit:

O řadě Estée Lauder Revitalizing Supreme+

Hledáte opravdu výkonné kosmetické pomocníky pro zralou pleť? S řadou Estée Lauder Revitalizing Supreme+ oddálíte výskyt linek a vrásek, hloubkově zvlhčíte, viditelně osvěžíte, rozzáříte a zpevníte svou pleť. Důvěřujte tradiční značce Estée Lauder, hlásající, že každá žena může být krásná.

Estée Lauder Revitalizing Supreme+: pro pleť jako po liftingu

V řadě najdete oblíbený zpevňující pleťový krém, noční revitalizační krém či omlazující pleťový balzám. Jejich souběžným používáním získáte pleť jako po liftingu! Mezi účinné složky této kosmetiky patří výtažek z květů ibišku či moringy, kmenové buňky kaktusu a kyselina hyaluronová.

Tipy na další produkty Estée Lauder

Značka Estée Lauder vytváří žádané řady kosmetiky pro všechny věkové kategorie i typy pleti. Nejluxusnějším krémem, přítomným na trhu už od roku 1956, je vyživující Re-Nutriv. Mezi další oblíbené přípravky náleží právě omlazující řada Revitalizing Supreme+, noční pleťová péče Advanced Night Repair či každodenní péče DayWear. Přízni žen z celého světa se těší také make-up Double Wear. Značka těží ze svých unikátních znalostí, obětavosti a vytrvalosti, důrazu na rodinné vazby a důležitý je pro ni i výzkum pleti. Na této filozofii funguje značka Estée Lauder nepřetržitě. Její produkty jsou dostupné ve více než 150 zemích a pro miliony žen je to kosmetika první volby. Poznejte ji i vy a začněte třeba právě řadou Revitalizing Supreme+.

Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest