Police To Be pro ženy

Upřesnit parametry
Změnit kategorii
Řadit dle:
Seřadit:
Seřadit:

O řadě Police To Be pro ženy

Vonná řada Police To Be, typická designem v podobě lebky, nabádá své fanynky k intenzivnímu prožívání všech radostí života. Určitě není pro „panenku v koutě“: osloví odvážnou ženu přitahující svou vnitřní silou a sex-appealem, která si poradí i ve vypjaté chvíli. Nechte se zlákat podobně jako řada celebrit, které s dychtivostí nosí italské vůně Police.

Police To Be: sexy vůně za super cenu

Limetka, klementinka, zelené jablko Granny Smith, sladké bílé okvětní plátky, pižmo a vzácné dřevo – to je hlavní tajemství ikonické dámské vůně Police To Be z roku 2012, která od té doby ani na chvilku neupadla do zapomnění. Příběh Police To Be má však pokračování. Například pro mladé rebelky vznikla v roce 2020 parfémovaná voda Police To Be Sweet Girl. Tentokrát výstřední obal v podobě růžové třpytivé lebky ukrývá vonnou směs s rybízem, pomerančem a bergamotem v úvodu, s karamelem, bramboříkem a jasmínem v srdci, s pačuli, ambroxanem a stylovým kašmírovým dřevem v trvanlivém základu. Další dobrodružné zážitky slibují parfémované vody Goodvibes, Born To Shine, Tattoart nebo Exotic Jungle z řady Police To Be pro ženy. (Své parfémy Police To Be mají totiž i muži.)

Vstupte s řadou Police To Be do nové éry

Do vaší sbírky může přibýt i toaletní voda Police To Be Green (2021), příval nové energie a optimismu pro dnešní svébytné ženy i muže. Unisex toaletní voda To Be Green s fialkou, jasmínem a pivoňkou v srdci je od A do Z „zelená“. Jak její vonná směs od parfémářky Veronique Nyberg, tak designové provedení vzdává hold přírodě a má na ni minimální dopad. Balení je certifikováno jako veganské, použité materiály jako sklo a hliník se dají stoprocentně zrecyklovat a pro úsporu plastů se parfémová krabička obejde bez celofánového obalu.

Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest