Ulric de Varens Mini Love Parfémované vody pro ženy

Popis produktu

Parfémovaná voda Ulric de Varens Mini Love je rozkošná květinově-ovocná vůně pro mladé slečny. Přichází z tradičního domova vůní – sladké Francie, kde se poprvé objevila v říjnu roku 2008. Společnost Ulric de Varens přinesla na trh od roku 1985 do roku 2019 přes 150 široce dostupných a vyhledávaných parfémů pro ženy i muže. Dopřejte si nyní její láskyplný talisman – vonný doplněk Ulric de Varens Mini Love!

Okouzlení z malin a třešňových květů

Dívčí parfém Mini Love je určený k celoročnímu, především dennímu nošení. Můžete ho nanášet na pulzní body pokožky i na oblečení, pokud často nestřídáte vůně. V prvních minutách na vás dýchne silnými vonnými akordy maliny, mandarinky a brusinky. Srdce ovládá třešňový květ spolu s broskví a bramboříkem. Elegantní noty santalového dřeva v základu netradičně doplňuje jiskřivý grapefruit. Mix je tak plný temperamentu od prvních až do posledních chvil působení.

Z uživatelské recenze: Parfém plný štěstí

Parfémovaná voda Ulric de Varens Mini Love se online dočkala již mnoha recenzí, z nichž vybíráme: „Parfém plný štěstí. Třešňový květ a brambořík v dokonalé harmonii s ovocnými tóny… Jeho intenzita stále trvá.“ „Voní sladce a také flakonek je hezký.“ „Roztomilá, optimistická a nekomplikovaná vůně pro mladé dámy, které teprve odkrývají dobrodružství světa parfémů. Na mé kůži moc dlouho nevydrží, ale překvapivě jsem obdržela několik komplimentů.“

Prozkoumejte

Loading…
Hodnocení

Zatím nikdo nehodnotil!
Napište první recenzi.

Vybrali jsme pro vás


Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest