Penhaligon´s Lily of the Valley Toaletní voda pro ženy 50 ml

Není skladem   |  (ID: 39543)
846
Nevybrali jste si? Podívejte se na podobné vůně Otevřít rádce

Popis produktu

Výjimečnost. Ta se ukrývá v každém detailu vůně toaletní vody pro ženy Penhaligon's Lily of the Valley, která je jednou z vůní britské značky Penhaligon's, jež se zaměřuje na nabídku vysoce kvalitních nikových parfémů. Čím jsou tyto vůně jedinečné? Každou jednotlivou vonnou ingrediencí i velmi náročným postupem přípravy, který vůni mění na umělecké dílo. Toaletní voda, zabalená do luxusního designu flakonku, spatřila světlo světa již v roce 1976 a hrdě se řadí k vůním, jež dávají velký prostor jedné vonné složce. V tomto případě je to elegantní, ženské a okouzlující aroma něžné konvalinky. Hledáte vůni, se kterou budete nepřehlédnutelná? Právě jste ji našla.

Něžné aroma konvalinky

Jste připravena na dechberoucí vonnou kompozici? Vychutnejte si ji z plných plic již s úvodními notami, které jsou založeny na svěží vůni citronu, bergamotu a gerániu. Srdce bije v rytmu květin. O slovo se hlásí intenzivní aroma konvalinky, které je doprovázeno akordy ylang-ylang, aromatem růže a vůní tajemného jasmínu. Závěr je souhrou hřejivého santalového dřeva a lišejníku. Zní vám to jako vůně snů? Pak se zahalte do jemného květinového závoje toaletní vody Penhaligon's Lily of the Valley.

Prozkoumejte

Loading…
Hodnocení 3.0

(hodnoceno 1x)

  • 100 % zákazníků doporučuje
  • 1x recenze zákazníků

Recenze 1x


Adéla Bartlová

"Čisté konvalinky". Představíte si koberec drobných bílých kvítků, které kolem sebe šíří jarní, svěže opojné aroma, nebo oblak až moc omamné vůně? V tom druhém případě pro vás Penhaligon's Lily of the Valley bohužel asi nebude, ale jestli chcete krásný konvalinkový soliflor, tak čtěte dál. Tahle toaletní voda je pro vás jako dělaná.

 

"Soliflor" je označení pro parfém, který voní jen po jedné květině (nebo jiné složce), přípustný je maximálně nepatrný podtón něčeho jiného. Kromě konvalinek je oblíbenou květinou jednodruhových parfémů také třeba fialka, růže, jasmín, šeřík nebo levandule. Soliflory jsou pádem jednoduché a uvítáte je tehdy, když nebude mít náladu na nic komplexního, nebo když prostě zatoužíte po jedné konkrétní květině. Herečka Elizabeth Taylorová milovala gardénie, neustále je měla doma ve váze, používala gardéniové parfémy a jeden gardéniový soliflor dokonce zařadila mezi parfémy své vlastní značky.

 

Penhaligon's Lily of the Valley obsahuje kromě konvalinek také trochu jasmínu, růže nebo citrusů, ale vůbec je neucítíte. Závan citrusů možná dokresluje svěží zelené tóny konvalinkové vůně, které jsou nejvíc patrné v úvodních tónech; bělost jasmínu bychom možná našli v bělosti samotných konvalinek. Jedinou složkou, která výrazněji ovlivňuje vyznění parfému, je větvičník, který dává konvalinkám zelenější, lesní nádech (konvalinky ostatně rády rostou v lesích). Lily of the Valley není sladká, je typicky konvalinkově zelenobílá - trochu svěží, trochu opojná.

 

Lily of the Valley je samozřejmě perfektní na dokreslení jarní nálady, ale je možné ji nosit celý rok. Přestože je to toaletní voda, má slušnou intenzitu a výdrž a doporučuji proto opatrnou aplikaci. Nemáte-li rády konvalinky, zkuste jiné květiny z nabídky Penhaligon's: Lavandula, Gardenia nebo Orange Blossom.

Celkové hodnocení
M.
Recenze návštěvníka - Elnino.cz

Výrazně mýdlová vůně. Starosvětská. Konvalinky příliš nevidno. Varování před úderným a nesmírně hnusným začátkem. Pokud vůni ohodnotíte podle nástupu, tak ji asi vyhodíte :) Je strašná. Po půl hodině je z ní mýdlo a mýdlo vydrží několik hodin. Taková hooodně starodávná verze starého Chanelu No. 5 - pro přiblížení. Pánům se na dámám asi moc líbit nebude, hodnoceno podle toho mého - je to prý vůně pro staré báby. Ale každý to má jinak :)


Přidejte recenzi a pomozte ostatním při výběru.

Alternativy produktu


Vybrali jsme pro vás


Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest