Jaguar Classic Red Toaletní voda pro muže 100 ml

Skladem   |  (ID: 34938)
318
Doručíme
K osobnímu odběru
Nevybrali jste si? Podívejte se na podobné vůně Otevřít rádce

Popis produktu

Objevte svět smyslných luxusních vůní se značkou Jaguar a její toaletní vodou Jaguar Classic Red. Že je tato luxusní značka spojená pouze se světem rychlých automobilů? Vůně vás přesvědčí o opaku. Toaletní voda, která byla představena v roce 2013, je vytvořena na míru mužům, kteří mají rádi adrenalin a vždy se vrhnou po hlavě vstříc novému dobrodružství.

Orientálně-ovocná vůně

Spojením osvěžujícího bergamotu, sladké maliny a borůvky vznikly okouzlující úvodní tóny, které jsou následovány kontrastním spojením něžné vůně jasmínu a pikantní vůně pepře. Základní akordy, které podpoří vaši mužnost i charisma, spojují vůni prosluněného jantaru, aroma hřejivého cedrového dřeva, akordy tonky, pačuli a lahodnou vůni vanilky. Podmaňte si každé ženské srdce s vůní toaletní vody Jaguar Classic Red.

Prozkoumejte

Loading…
Hodnocení 4.7

(hodnoceno 13x)

  • 93 % zákazníků doporučuje
  • 5x recenze zákazníků

Recenze 5x


Adéla Bartlová

Modrý Jaguar se sice jmenuje Classic, ale není to typická klasika ve starém duchu – tou je spíš zelený Jaguar Jaguar. Classic vznikl v roce 2002 a je to moderní svěží vůně s lehkým, příjemným nádechem klasických ingrediencí.

 

Když se Classicem navoníte, na pár minut vás vrátí zpátky do osmdesátek: ostré citrusy, zelené tóny a pronikavé koření. Dnes se vůně často vyrábějí tak, aby byly líbivé hned od prvních tónů, ale ve skutečnosti na tom příliš nezáleží – když už, tak to parfuméra spíš omezuje. Spousta dobrých ingrediencí je ze začátku až moc ostrá a intenzivní, ale krásně se „rozleží“.

 

Začátku Classicu se nelekněte a počkejte si, až vůně nabyde finální podoby. Není vůbec ostrá, naopak, je spíš jemná, univerzálně nositelná, příjemná nositeli i okolí. Pořád ucítíte aroma pomerančů a limetek, hlavní svěží složkou však je typicky čisté bílé pižmo. V něm je zamíchané osvěžující koření: zázvor, větrový badyán a mužný jalovec.

 

Jaguar Classic bych doporučila mladým mužům, kteří si chtějí místo deodorantu koupit první „pořádnou“ toaletku – Jaguary jsou hodně levné, za málo peněz přitom dostanete solidní muziku. K vyzkoušení ovšem nabádám i všechny ostatní muže, kteří mají rádi kořeněné svěženky, a lovce levných klenotů :)

Celkové hodnocení
Recenze návštěvníka - Zbozi.cz

  • Nízká cena
  • Příjemná sladší vůně
  • Parfém odpovídá ceně, vůně nevydrží tak dlouho, jako kvalitnější parfémy, přesto nehodnotím záporně
Recenze nakupujícího - Heureka.cz

dost výrazná- pro odvážné , ale krásně se rozvoní

Recenze nakupujícího - Heureka.cz

  • Dobrá vůně
Recenze nakupujícího - Heureka.cz

Za málo peněz krásná dlouhotrvající vune

Recenze nakupujícího - Heureka.cz

  • Vune je oproti Jaguaru for men spise sladci, kvetinova.
Recenze nakupujícího - Heureka.cz

Parfém na běžné nošení.

Sari
Recenze návštěvníka - Elnino.cz

Jedna z nejlepších pánských vůní co manžel kdy měl,líbila by se mi i na ženě,není tuctová.

Katka
Recenze návštěvníka - Elnino.cz

Manžel značku Jaguar má moc rád a tuhle jsme vzali jen na blint a trefa,krásná,trochu sladší,ale příjemně a drží velmi dobře.


Přidejte recenzi a pomozte ostatním při výběru.

Alternativy produktu


Vybrali jsme pro vás


Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest