Esprit Pure For Women Toaletní voda pro ženy 30 ml

Není skladem   |  (ID: 56519)
275

Popis produktu

Poznejte nekončící čistotu a svěžest ukrytou v toaletní vodě Esprit Pure For Women. Vzdušná kombinace květinově-ovocných esencí vám dodá luxusní dávku energie a radosti, díky které se prozáří každý váš den. Její vytříbené složení vás nenásilně naladí na pozitivní myšlení s pocitem nespoutané svobody, se kterým vás jen tak něco nerozhodí.

Výjimečná kompozice toaletky Pure For Women se otevírá kouzelným osvěžujícím souladem sladké hrušky a citrónu, ke kterému skvěle pasuje gurmánské aroma bazalky. Vzápětí se přidají svůdné esence damašské růže, které jsou v srdci vůně svázány do kytice s líbeznými květy jasmínu a heliotrope. Základ je tvořen spojením smyslných tónů pižma, cypřiše a benzoinu, jenž přidají výsledné vůni příjemnou dávku ženskosti a špetku jemné přitažlivosti.

Otravují vás těžké parfémy, s kterými se nedokážete svobodně nadechnout? Pak je pro vás toaletní voda Esprit Pure For Women to pravé. Lehká, milá, vzdušná a nevtíravá toaletka, která vám zpříjemní každé vaše ráno. Hodí se především pro sportovně založené dívky a ženy, které jsou neustále v pohybu a užívají si každého dne. Poznejte dámskou vůni Pure For Women a konečně se zhluboka nadechněte.

Prozkoumejte

Loading…
Hodnocení

Zatím nikdo nehodnotil!
Napište první recenzi.

Vybrali jsme pro vás


Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest