Comptoir Sud Pacifique Vanille Extreme Toaletní voda pro ženy 30 ml

Není skladem   |  (ID: 63203)
555
Nevybrali jste si? Podívejte se na podobné vůně Otevřít rádce

Popis produktu

Francouzská značka parfémů a kosmetiky Comptoir Sud Pacifique, která byla založena v roce 1974, přináší útočiště z jednotvárného každodenního života. Značka, která je synonymem pro exotiku a bezstarostnost, nás unáší na vlnách vyvážených a elegantních vůní.

Vůně Tichomoří

Parfémy Comptoir Sud Pacifique, které jsou kompozicí exotiky a vyvážených harmonických tónů, jsou inspirovány ostrovy v jižním Tichomoří, což se také odráží na elegantním designu flakónků. Na kontě této oblíbené značky je více než 65 parfémů. První kolekce těchto francouzských vůní byla vytvořena již v roce 1975, nejnovější kolekce vznikla v roce 2016.

Prozkoumejte

Loading…
Hodnocení 4.5

(hodnoceno 2x)

  • 100 % zákazníků doporučuje
  • 2x recenze zákazníků

Recenze 2x


M.
Recenze návštěvníka - Elnino.cz

Velice zdařilá vanilková vůně, většinou se mi zdají chemické a umělé, dělají mi zle, ale tato je výjimkou. Hlavní, mým nosem identifikovatelné složky jsou vanilka, mléko a vanilkový cukr, heliotrop tu ani při největší fantazii není, i když složení ho uvádí. Zkrátka vanilková zmrzlina, popř. vanilkový mléčný nápoj. Mně jednoznačně voní jako zmrzlina. V zimě výborná, v létě nemám vyzkoušeno, ale věřím, že na rozdíl od hutných klasik bude nositelná i v teplejších obdobích roku.

  • Pokud milujete vůni vanilkové zmrzliny, právě jste ji našli.
  • Fantastická výdrž i u edt.
  • Nemá žádné kalorie :)
  • Vůně se vůbec nemění, pořád je to vanilková zmrzlina se vším všudy :)
holubička
Recenze návštěvníka - Elnino.cz

Dovolila bych si připomenout, že v popisu naprosto chybí složení vůně. Zde tedy je - vanilkový cukr, heliotrop, vanilková absolutní esence, mléko. Zkusila jsem si objednat tester a je to čistá vanilková esence. Jako když otevřete tu malou potravinovou esenci, co se přidává do dortů a cukroví. Vanilkový pudink. Ostrá vůně vanilkového cukru. Vanilkový shake. Vanilkové rohlíčky. Orientální kandované vanilkové cukroví. Jenže - pořád tam někde dole cítím cosi chemického, něco moc ostrého, pronikavého. Vanilkového, ale chemického. Kdo má rád vanilku, ať vyzkouší, myslím, že nebude zklamaný. Spousta vanilky za slušnou cenu.


Přidejte recenzi a pomozte ostatním při výběru.

Alternativy produktu


Vybrali jsme pro vás


Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest