Victorinox Swiss Army Classic Iconic Collection Toaletní voda pro muže 100 ml

Skladem   |  (ID: 27726)
553
Doručíme
K osobnímu odběru
Nevybrali jste si? Podívejte se na podobné vůně Otevřít rádce

Popis produktu

Toaletní voda Swiss Army Classic je legendární citrusově-dřevitá vůně z roku 1997. Hodí se především pro denní použití od jara do podzimu. Stane se vaším spolehlivým vonným doplňkem v kanceláři, na obchodních i soukromých schůzkách, v ulicích města, při sportovních i volnočasových aktivitách. Vždy vám dodá energii k další činnosti, potřebné charisma a sebevědomí. Pozornost krásných žen bude příjemným bonusem…

Od zelené máty přes levanduli k cypřiši

Pánský parfém Swiss Army Classic se zakládá na uznávaných ingrediencích. Jeho nejvyššími složkami jsou zelené noty, yuzu, máta, bergamot a zázvor. Tyto akordy vás po ránu skvěle nastartují. Střední tóny či srdce vůně naplňuje rozmarýn, levandule, fialkové lístky, protěž a pelargonie. Základ kompozice Swiss Army Classic vytváří cypřiš, jedle, cedr, jantarová pryskyřice a pižmo. Vše dohromady působí báječně svěže i afrodiziakálně, což určitě také oceníte.

Swiss Army Classic recenze? Ty nejlepší!

Toaletní voda Swiss Army Classic má množství kladných recenzí, především na zahraničních fórech. My ovšem vybíráme z českých ohlasů: „Opravdu univerzální a přitom velmi originální. Dlouhotrvající, dávající dobrou náladu a energii. Ta se musí líbit naprosto všem.“ „Patří mezi prvotřídní vůně.“ „Nádherná a nezaměnitelná vůně pro skutečné muže.“ Vyzkoušejte osvědčenou pánskou vonnou kompozici Swiss Army Classic i vy. Jistě se stane vaší oblíbenou!

Prozkoumejte

Loading…
Hodnocení 5.0

(hodnoceno 7x)

  • 100 % zákazníků doporučuje
  • 7x recenze zákazníků

Recenze 7x


Ladislav
Recenze návštěvníka - Elnino.cz

Parádní vůně, skvělá výdrž a slušná cena.

  • Cena a nádherná vůně! Stejně jako u Altitude, ani tady nešlápnete vedle. Jemná, ale přece chlapská vůně, kterou na každém neucítíte. Navíc, na jiných webech a nejen v zahraničí, si na to dali slušnou raketu.
Ladislav
Recenze návštěvníka - Elnino.cz

Úžasná vůně, super cena a navíc, takhle nevoní okolo vás nikdo! Mimochodem, koupil jsem i další verzi - Classic a je to stejná bomba! Doporučuji!

  • Tahle věc prostě nemá konkurenci! Nastříkal jsem se jen trochu a bylo v tom něco, co znám z dětství, ale neumím to popsat. Ta vůně je prostě vaší součástí. Voní, drží a pořád ji cítíte a musíte se očichávat jako pes. Za tuhle cenu lepší kauf neuděláte, nehledě na to, že na jiných serverech za to chtějí nejmíň dvakrát tolik!
Recenze nakupujícího - Heureka.cz

Příjemná a dlouho trvající vůně, znám od roku 2003, je nezaměnitelná!

Juls
Recenze návštěvníka - Elnino.cz

Nádherná vôňa, nezameniteľná, pre "skutočných" mužov.

Recenze nakupujícího - Heureka.cz

Spokojenost

  • Dodání do druhého dne.
  • Nic.
Ishar
Recenze návštěvníka - Elnino.cz

Nemohu věřit tomu, že tady Swiss Army Classic nemá ještě ani jedno zastoupení nějakým pozitivním ohlasem.Opravdu univerzální a přitom velmi originální.Dlouhotrvající a davájící dobrou náladu a energii.Ta se musí libit naprosto všem , už chápu, proč má na zahraničních forech takových kladných ohlasů :o) .

Recenze nakupujícího - Heureka.cz

Patří mezi prvotřídní vůně!

  • Velmi příjemná vůně,podle ,které Vás každý hned pozná,že jste přítomná...:-)
  • Nelze nic vytknout!

Přidejte recenzi a pomozte ostatním při výběru.

Alternativy produktu


Vybrali jsme pro vás


Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest