S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne 1 Parfémovaná voda pro ženy 5 ml

  |  (ID: 103920)
Doručíme
K osobnímu odběru
Nevybrali jste si? Podívejte se na podobné vůně Otevřít rádce

Popis produktu

Dámská parfémovaná voda S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne k vám promluví sladkostmi, květinami, ovocem, pudrem i pižmem. Náleží k ní i pánská verze a obě vůně se jmenují podle místa, kde se nachází luxusní butikový obchod S.T. Dupont. 58 Avenue Montaigne pour Femme a 58 Avenue Montaigne pour Homme jsou prestižní parfémy pro obyvatele rušných měst, propojující tradice s modernou, až po okraj naplněné francouzským šarmem.

Vůni vládne panna cotta

Parfém 58 Avenue Montaigne je jasná a čistá vůně pro dámy 21. století, vyzařující eleganci Paříže. Otevírá se ovocnými vůněmi malin, černého rybízu a citronu. Srdce obsahuje sytý jasmín, brambořík a fialku. V závěru se mísí delikátní italský dezert panna cotta s akordy pačuli a pižma. Svůdná gurmánská vůně vznikla roku 2012 a jejím „Nosem“ je parfémářka Nathalie Feisthauer. Ideální roční období pro tuto kompozici je jaro a léto.

Tradice firmy S.T. Dupont

Tradice firmy S.T. Dupont sahá až k roku 1872, kdy ji v Paříži založil Simon Tissot Dupont. Zpočátku vyráběl kožené zboží, hlavně peněženky a aktovky. Ve 20. letech 20. století se přidala pověstná cestovní zavazadla S.T. Dupont, která využíval i slavný gangster Al Capone. Anebo britská královna Alžběta II., která dostala levandulově modré kožené zavazadlo jako svatební dar. Značku proslavila také luxusní pera, zapalovače a parfémy pro muže i ženy, typické skvostnými flakony. Udělejte si radost!

Prozkoumejte

Loading…
Hodnocení

Zatím nikdo nehodnotil!
Napište první recenzi.

Alternativy produktu


Vybrali jsme pro vás


Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest