Romeo Gigli Vertigo Parfémovaná voda pro ženy 100 ml

Není skladem   |  (ID: 87904)
99

Popis produktu

Parfémovaná voda Romeo Gigli Vertigo vystihuje pravou podstatu moderní ženy. Přetéká italským šarmem, jímž je značka Romeo Gigli pověstná. Ovocná kompozice Vertigo potěší vaše smysly při denních i večerních příležitostech. Cestou k prodloužení jejího účinku je efektivní nanášení. Vonné výtažky se totiž aktivují teplem, proto vůni aplikujte na místa, kde můžete cítit srdeční tep. Patří mezi ně krk, zápěstí, vnitřní strana loktů či podkolenní jamky. Pokud chcete jen vonný závoj, nastříkejte parfém do vzduchu a do vytvořeného obláčku vstupte…

Od ovoce přes jasmín po vanilku a pižmo

Dámský parfém Romeo Gigli Vertigo startuje šťavnatými ovocnými akordy černého rybízu, ananasu a bergamotu. Jeho srdce naplňuje svůdný jasmín, pačuli, výtažky z břízy a jalovcových bobulek. Základu vládne erotizující pižmo, ambra, vanilka a lesní akordy dubového mechu.

Vůně pro nezávislou ženu 21. století

Žena 21. století, po jejímž boku je muž opravdu rád, musí především sama vydělávat, být profesně zajištěná, asertivní a zároveň milá. Nepovažuje muže za středobod vesmíru, vyhýbá se scénám a nezneužívá ho prostřednictvím sexu. Umí si užít každého dne a ráda utrácí peníze za drobné i dražší módní doplňky, neboť ví, že díky nim se bude cítit ještě lépe. A z její vyrovnanosti pak těží partner, rodinní příslušníci i další blízcí. Těšte se ze své ženskosti s celoroční parfémovanou vodou Romeo Gigli Vertigo!

Prozkoumejte

Loading…
Hodnocení 4.0

(hodnoceno 1x)

  • 100 % zákazníků doporučuje
  • 1x recenze zákazníků

Recenze 1x

Recenze nakupujícího - Heureka.cz

Vůně je krásná, ale vydrž slabá

Přidejte recenzi a pomozte ostatním při výběru.

Vybrali jsme pro vás


Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest