Michael Kors Michael Kors White Parfémovaná voda pro ženy 100 ml

Není skladem   |  (ID: 63508)
1 174
Nevybrali jste si? Podívejte se na podobné vůně Otevřít rádce

Popis produktu

Parfémovaná voda Michael Kors White je velmi ženská, medově sladká květinová vůně na smyslném orientálním základu. Na světové trhy vstoupila roku 2014 a ihned se těšila velkému zájmu. Stylově bílých, afrodiziakálně a čistě působících parfémovaných vod totiž nikdy není dost! Výhodou je i celoroční využití vůně, kterou můžete nosit jak do zaměstnání, tak do společnosti. Při různých příležitostech oceníte vždy jinou z jejích pestrých složek. Přes den to mohou být svěží zelené tóny a večer zase bílé pižmo

Skvostná vůně bílých květin

Dámský parfém Michael Kors White rozehrávají zelené tóny, frézie, ylang-ylang, aldehydy a fialkové lístky. Jeho květinovému srdci vládne egyptský jasmín, tuberóza, gardénie a pivoňka. Bílé květiny jsou nejsilnější složkou celé kompozice. Základové tóny patří svůdné ambře, tonkovým bobům, vanilce, cedrovému dřevu a bílému pižmu. Dopřejte si vůni White – svěží koktejl plný euforie a luxusu pro vaši celodenní eleganci.

Nápaditý i nadčasový parfém

Americký profesionální módní návrhář Michael Kors, ročník 1959, představil první kolekci dámského oblečení roku 1981. Oblíbil si klasické, nápadité, ale zároveň nadčasové návrhy. Tento styl nesou i parfémy Michael Kors. Jednoduché flakony, které umně využívají hry světla, ukrývají elegantní i svěží parfémy Michael Kors, věrné společníky moderních žen. Patří k nim i parfémovaná voda Michael Kors Michael Kors White.

Prozkoumejte

Loading…
Hodnocení 3.0

(hodnoceno 1x)

  • 100 % zákazníků doporučuje
  • 1x recenze zákazníků

Recenze 1x

Janinka
Recenze návštěvníka - Elnino.cz

Nevíte náhodou někdo, jak voní??? Nikde jsem ji neviděla, ale podle popisu by mohla být moc příjemná :-). Děkuji

Přidejte recenzi a pomozte ostatním při výběru.

Alternativy produktu


Vybrali jsme pro vás


Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest