Cartier Baiser Volé Fraiche Parfémovaná voda pro ženy 50 ml

Není skladem   |  (ID: 54164)
890
Nevybrali jste si? Podívejte se na podobné vůně Otevřít rádce

Popis produktu

Parfémovaná voda Cartier Baiser Volé Fraiche vás zahalí jemně smyslným romantickým závojem, který ještě znásobí krásu jarních a letních orosených rán i celých dnů. Půvabný růžový flakonek vás však doprovodí celoročně, pokud si to budete přát. Objednejte si mimořádně vydařenou vůni od francouzské klenotnické a parfémářské firmy Cartier, která svou úctyhodnou tradici zaznamenává již od roku 1847. Stane se klenotem vaší parfémové sbírky.

Lákavé spojení něžné lilie a svěží zeleně

Něžný dámský parfém Cartier Baiser Volé Fraiche harmonicky propojuje všechny části lilie – květiny ryzí ženskosti – a čerstvé zelené akordy. Výsledkem je vábivý vonný elixír, s nímž budete vždy a všude jedinečná, elegantní a nekonečně žádoucí!

Z recenze: Liliová láska na první nádech

Parfémovaná voda Cartier Baiser Volé Fraiche vznikla roku 2015 jako následovnice slavné parfémované vody Cartier Baiser Volé z roku 2011. Obě kompozice vytvořila Mathilde Laurent, která stojí za mnoha voňavými šperky světoznámé značky Cartier. Obláček svůdnosti, vytvořený magickou lilií z vůní Cartier Baiser Volé, už omámil zástupy žen z celého světa, samozřejmě i z ČR. Například paní Lenka nám napsala: Jedna z nejkrásnějších vůní, které jsem vyzkoušela. Nemohu bez ní být. Každý ji chválí. Je to taková liliová láska na první nádech.“ Nechte se také zlákat a dolaďte svůj styl parfémovanou vodou Cartier Baiser Volé Fraiche

Prozkoumejte

Loading…
Hodnocení

Zatím nikdo nehodnotil!
Napište první recenzi.

Alternativy produktu


Vybrali jsme pro vás


Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest