Bvlgari Jasmin Noir L´Elixir Parfémovaná voda pro ženy 50 ml

Není skladem   |  (ID: 31462)
722
Nevybrali jste si? Podívejte se na podobné vůně Otevřít rádce

Popis produktu

Parfémovaná voda Bvlgari Jasmin Noir L'Elixir je podzimní a zimní večerní vůně pro náročnou ženu, která nechce nic ponechat náhodě. Získáte v ní dokonalý doplněk ke společenským šatům a střevíčkům na vysokém podpatku. S vůní Jasmin Noir L'Elixir se vždy budete cítit sebevědomě, reprezentativně a svůdně. Zdůrazněte svou přirozenou eleganci parfémovanou vodou od legendy Bvlgari, která krásným flakonem nezapře úctyhodnou šperkařskou tradici značky.

Vychutnejte si medové jasmínové aroma

Dámský parfém Bvlgari Jasmin Noir L'Elixir otevírá hořko-sladký kontrast bergamotu, pomeranče, růžového pepře a cukru. V jeho srdci se výrazný, po medu vonící jasmín sambac snoubí s tuberózou a nasládlými mandlemi. Gurmánské potěšení střídají hřejivé pryskyřičné a erotizující pižmové tóny základu, které na vaší pleti vydrží mnoho hodin.

Zařazení vůně Jasmin Noir L'Elixir

Parfémovaná voda Bvlgari Jasmin Noir L'Elixir z roku 2012 náleží do série dámských vůní Jasmin Noir, která je na pultech parfumerií od roku 2008. Toaletní a parfémované vody spojují podobné flakony, ať už černé, nebo průzračné, ale především svůdný jasmín sambac jako hlavní ingredience. Dopřejte si vůni od značky Bvlgari, která vznikla již v roce 1884 v Římě a dodnes čerpá z tradic řeckého a římského umění. Původně je to klenotnická firma, která přináší na trh také hodinky, módní doplňky a od roku 1992 rovněž dámské a pánské vůně.

Prozkoumejte

Loading…
Hodnocení 4.0

(hodnoceno 4x)

  • 75 % zákazníků doporučuje
  • 3x recenze zákazníků

Recenze 3x


Melinka
Recenze návštěvníka - Elnino.cz

Tak jsem neodolala a po několika měsících ji mám doma. Je nádherná, řadím ji do tajemných vůní, které tolik miluji, ale bohužel, na mé kůži ji skoro necítím. Jasmín se kouzelně snoubí s tuberózou, ale chtělo by to ještě tělové mléko, pak by to byla opravdová krása. Na oblečení drží trochu déle, tak 2 hodinky. Ubírám hvězdičku za výdrž, ale pro EL NINO bych jich dala 50!!!

Milena
Recenze návštěvníka - Elnino.cz

Vůně je úžasná, dostala jsem vzoreček při nákupu a právě sháním na netu, kde si můžu zakoupit. Vůně je velmi příjemná, nevtíravá a hodně se okolí líbí. Určitě patří k mým favoritům, jakými jsou Addict od Dioru, Angel a Alien od Muglera nebo Amarige od Givenchy.

Markéta
Recenze návštěvníka - Elnino.cz

Už měl někdo tu čest očuchat? Miluji klasický Jasmin Noir i lessence, ale tato je podle složení úplně jiná, tak bych nerada objednávala na slepo.


Přidejte recenzi a pomozte ostatním při výběru.

Alternativy produktu


Vybrali jsme pro vás


Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest