Mercedes-Benz Mercedes-Benz Club Black Toaletní vody pro muže

Nevybrali jste si? Podívejte se na podobné vůně Otevřít rádce

Popis produktu

Pánská toaletní voda Mercedes-Benz Club Black je podmanivá orientální vůně pro muže z roku 2017, s níž skvěle zapůsobíte především na zimních společenských akcích. Ve světě nočních klubů a elitních večírků spolehlivě podtrhne vaši přirozenou eleganci a charisma, zvýší vám sebevědomí při komunikaci. Také stylový černý flakon s ikonickou trojcípou hvězdou značky Mercedes bude vždy svědčit o vašem vytříbeném vkusu.

Vůně s dominující vanilkou a kadidlem

Parfém Mercedes-Benz Club Black zahajují osvěžující tóny bergamotu, které v srdci střídá omamně vonící jasmín a kadidlo, původce přitažlivých kouřových tónů. V základu triumfuje vanilka doprovázená ambroxanem, benzoinem a dřevitými složkami. Nejvýraznější ingrediencí je v pánském parfému Mercedes-Benz Club Black vanilka, jejíž sladkou hřejivost ovšem vyvažuje kořeněné aroma kadidla. Tato vonná pryskyřice je vzácná už od starověku a představovala i jeden z darů, který přinesli Tři králové právě narozenému Ježíšovi.

Parfémy Mercedes pro náročné spotřebitele

Proslulá německá automobilka Mercedes-Benz pronikla roku 2012 také do světa vůní pro muže i ženy. Stejně jako vozidla Mercedes, rovněž parfémy této značky vynikají precizním zpracováním a vznešeností. Směle se k nim řadí také toaletní voda Mercedes-Benz Mercedes-Benz Club Black pro gentlemany, kteří vždy a všude vyhledávají jen špičkovou kvalitu.

Prozkoumejte

Loading…
Hodnocení 5.0

(hodnoceno 2x)

  • 100 % zákazníků doporučuje

Recenze


Recenze nakupujícího - Heureka.cz

  • Příjemná vůně co vydrží.
Recenze nakupujícího - Heureka.cz

  • Nádherná vůně,dlouho drží

Přidejte recenzi a pomozte ostatním při výběru.

Alternativy produktu


Vybrali jsme pro vás


Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest