Marc Jacobs Daisy Tělové mléko pro ženy 150 ml

Není skladem   |  (ID: 21450)
511

Popis produktu

Marc Jacobs Daisy představuje řadu toaletních a parfemovaných vod, ze kterých se line vůně slunečních paprsků. Jedná se o dámskou vůni, která si hraje s vůní bílého dřeva, vanilky, jasmínu, pižma a konečný efekt tomu dodává nádech lesních jahod, červených grapefruitů a fialkových listů. Výsledný efekt celého aroma působí nevinným, avšak smyslným kouzlem ženství. Každá žena s touto vůní bude originální a jedinečná. S Marc Jacobs Daisy se budete cítit komfortně, sebevědomě, svěží.

Prozkoumejte

Loading…
Hodnocení

Zatím nikdo nehodnotil!
Napište první recenzi.

Recenze

Adéla Bartlová

Vzpomínáte si, s jakou pompou vstoupila Daisy v roce 2007 na trh, a jak se okamžitě vyšvihla na první místo na žebříčku popularity? Nepochybně za to mohl i roztomilý flakon s kytičkami, ale sám o sobě by vůni takovou oblibu nezaručil.

 

Daisy má samozřejmě i své odpůrce: je prý moc jednoduchá, prvoplánově líbivá, a navíc byla v době své největší slávy všude. (To je pravda, ve větším městě jste Daisy potkali denně několikrát.) I to o té jednoduchosti a líbivosti je vlastně pravda, což ovšem nepokládám za negativum. I mně stojí na poličce vedle niche klenotů květinově ovocný Éclat d’Arpège, který nosím vždycky, když mám chuť na prostou, veselou vůni.

 

Daisy je také květinově ovocný parfém. Květin je víc než ovoce. První závan je sice citrusový, ale rychle ustupuje jemným, pudrovým fialkám s výrazně vodně svěžími podtóny. Po rozvonění ucítíte také špetku bílých květin (Daisy obsahuje gardénii a jasmín) a nádech jahod. To je v podstatě všechno, nic komplikovaného nebo překombinovaného.

 

Daisy je osvěžující, jemně nasládlá, hodí se na celoroční nošení a můžete si ji vzít kamkoli – bude vám dělat příjemnou společnici v práci a odpoledne vás vzpruží po sportu. Nepochybně se bude líbit mladým ženám, ale doporučila bych ji i starším ročníkům – květinové vůně může nosit babička i vnučka. Daisy se dá koupit i naslepo jako dárek.

Celkové hodnocení

Vybrali jsme pro vás


Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest