Jean Paul Gaultier Classique Betty Boop Eau Fraiche Toaletní vody pro ženy

Nevybrali jste si? Podívejte se na podobné vůně Otevřít rádce

Popis produktu

Toaletní voda Jean Paul Gaultier Classique Betty Boop Eau Fraiche představuje jemnou a hravou dámskou vůni, doporučenou k dennímu i večernímu nošení od jara do podzimu. Zakládá se na vanilce, sorbetu a bílých květinách a je inspirovaná komiksovými postavami populárními v 30. letech 20. století. Hrdinka Betty Boop v ní má charakter kabaretní tanečnice – chtivé sexy femme fatale, svobodomyslné osudové ženy.

Exploze květinové a citrusové svěžesti

Lehounký parfém Classique Betty Boop Eau Fraiche otevírá svěží sorbet s příchutí citronu, zázvoru a cukrové třtiny. Srdce ovládají sladké květinové tóny pomerančovníku, jasmínu a lilie. V základu se zvolna rozvíjí labdanum, vznešená vanilka a smyslné pižmo. Vůni Classique Betty Boop Eau Fraiche sestavila roku 2016 francouzská parfémářka Daphné Bugey. Dopřejte si vůni značky Jean Paul Gaultier, jejíž díla patří mezi parfémové stálice už od roku 1993.

Pár tipů pro aplikaci Eau Fraîche

Podle Coco Chanel má žena vůni aplikovat tam, kde touží být políbená. Toaletní vodu můžete také zlehka nastříkat do vlasů, případně do prostoru, a poté vstoupit do jejího oparu. Parfém vykazuje trvanlivost i na oblečení z přírodních látek, ale to je na druhé straně riziko při častém střídání oděvů a vůní. Proto je lepší parfém nanášet na kůži – Eau Fraîche Jean Paul Gaultier Classique Betty Boop i za účelem osvěžení v horkém dni.

Prozkoumejte

Loading…
Hodnocení 5.0

(hodnoceno 1x)

  • 100 % zákazníků doporučuje
Přidejte recenzi a pomozte ostatním při výběru.

Alternativy produktu


Vybrali jsme pro vás


Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest