Issey Miyake L´Eau D´Issey Pure Toaletní vody pro ženy

Nevybrali jste si? Podívejte se na podobné vůně Otevřít rádce

Popis produktu

Dámská květinově-akvatická toaletní voda L'Eau d'Issey Pure z roku 2016 je novou verzí parfému L'Eau d'Issey, nejlepší dámské vůně roku 1994. Je průzračná a jiskřivá jako kapka rosy osvětlená paprsky středomořského slunce, která ulpěla na čerstvě rozkvetlé květině. Mořské akordy se v ní snoubí s něžností lilie, jasmínu, pomerančovníku a damašské růže. Základ toaletní vody L'Eau d'Issey Pure patří vznešeným tónům ambry a smyslnému pižmovému cashmeranu, který jí dává kašmírovou hebkost.

Moderní jednoduchá čistá vůně

Parfém L'Eau d'Issey Pure je svěží, intenzivní a má dlouhou výdrž. Nejvíce ho vynosíte v teplejším ročním období a přes den – v práci i ve volném čase. Pokud se rozhodnete pro večerní využití, naneste ho na prokrvená místa pokožky ve větším množství. Toaletní voda (Eau de Toilette) totiž obsahuje jen 4–8 % parfémové kompozice v koncentrovaném lihu a je lehčí než parfémovaná voda (Eau de Parfum, 8–15 %).

Vůně značky Issey Miyake

Jeden z nejúspěšnějších japonských módních návrhářů Issey Miyake je známý svou vášní pro inovace a moderní technologie. Jednou řekl: „Design tu není pro filosofii, ale pro život.“ Toto krédo odrážejí i parfémy značky Issey Miyake, které jsou univerzální, plné života a dostupné pro každého. Vyzkoušejte, jak skvěle se nosí toaletní voda Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure.

Prozkoumejte

Loading…
Hodnocení 4.7

(hodnoceno 3x)

  • 100 % zákazníků doporučuje
  • 1x recenze zákazníků

Recenze 1x


Recenze nakupujícího - Heureka.cz

dlouho voní

Recenze nakupujícího - Heureka.cz

  • ano

Přidejte recenzi a pomozte ostatním při výběru.

Alternativy produktu


Vybrali jsme pro vás


Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest