Gres Cabotine Eau Vivide Toaletní vody pro ženy

Nevybrali jste si? Podívejte se na podobné vůně Otevřít rádce

Popis produktu

Sníte často o dovolené u moře, představujete si jeho uklidňující modrou barvu a okolní floru v plném květu? Ať je léto nebo pozdní podzim, obklopte se při tom aromatickým závojem, který okolo vás ihned vytvoří toaletní voda Gres Cabotine Eau Vivide… Romantická celoroční vůně s mořskými a květinovými akordy vstoupila na trh roku 2013. Jejím autorem je parfémář Richard Ibanez.

Vůně letní pohody ve Středomoří

Mladistvý dámský parfém Cabotine Eau Vivide vytvářejí pouze prvotřídní ingredience: v hlavě citron, černý rybíz a frézie; v srdci mořské tóny, konvalinky a růže; v základu bílé cedrové dřevo, pižmo a broskev. Toaletní voda vás provede od citronu přes vůni moře až k cedrovému dřevu a poskytne vám dokonalou iluzi prázdnin ve Středomoří. Rozkošný je také její flakon s uzávěrem stylizovaným do modrých kvítků.

Recenze Gres Cabotine Eau Vivide

A jaké má toaletní voda recenze? Namátkou: „Výborná vůně k výletu na pláž v horkém letním dni, k rychlé jízdě autem s otevřenými okny… Je silná, dlouhotrvající a má dobrý poměr ceny a hodnoty.“ „Připadá mi jako unisex vůně. Je svěží, námořnická, příjemně okořeněná, s nádechem pižma.“ „Opravdu si ji užívám. Odpovídá skoro každé náladě – ať jdu na pochůzku, do práce nebo jen na setkání s kamarádkami.“ „Značka Gres Paris má za svá mistrovská díla můj obdiv.“ „Konečně skvělá letní toaletní voda, která není citrusovým koktejlem. Prostě moje láska!

Prozkoumejte

Loading…
Hodnocení 3.7

(hodnoceno 3x)

  • 75 % zákazníků doporučuje
  • 3x recenze zákazníků

Recenze 3x


Lada
Recenze návštěvníka - Elnino.cz

Očekávala jsem více "vodní" vůni, dle popisu. Po nanesení zjemní, zpočátku je z ní doslova cítit mořský vánek, evokuje to ve mě mé prázdniny na Cote d´Azur, kdy stojím na vyhlídce a nasávám vůni Provence :-). Po chvíli je jemná a svěží vůně, připomínající Yves Rocher- Naturelle, která je více trávová/citrusová a má cca 10x vyšší cenu. :-)

  • výdrž, cena, velké balení, zajímavý design flakonu
Jiří Lisý
Recenze nakupujícího - Elnino.cz

Vřele doporučuji, rychlé dodání

Krista
Recenze návštěvníka - Elnino.cz

Gres Cabotine je roztomilá řada vůní, které jsou v jednotných, pouze barevně odlišených flakonech. Většina obsahuje příjemné, ničím výjimečné, solidní vůně. "Modrá", Eau Vivide, je nevýrazná, naprosto fádní vůně, která vydrží zhruba půl hodiny. Koupila jsem po zkušenosti s ostatními "barvami" - pro denní použití jsou příjemné, cenově výhodné. Modrou verzi nemohu doporučit, připadá mi nanicovatá, ošizená. Jako by ani nebyla Gres.


Přidejte recenzi a pomozte ostatním při výběru.

Alternativy produktu


Vybrali jsme pro vás


Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest