Farouk Systems CHI Keratin Dárková kazeta šampon Keratin Shampoo 59 ml + kondicionér Keratin Conditioner 59 ml + bezoplachový kondicionér Keratin Leave-in Conditioner 59 ml + lak na vlasy Keratin Flex Finish Hair Spray 74 g + kosmetická taštička

Skladem   |  (ID: 52858)
248

Popis produktu

Obnovte své poškozené vlasy se sadou CHI Keratin od Farouk Systems!

Šampon Keratin 59 ml

Šampon Farouk Systems CHI Keratin jemně čistí vlasy a odstraňuje veškeré nečistoty. Složení s jojobovým a arganovým olejem obnovuje poškozené vlasy. Po použití budou vlasy silnější, zdravé a lesklé.

Použití:

Aplikujte na vlhké vlasy. Jemně vmasírujte a poté důkladně opláchněte.

Kondicionér Keratin 59 ml

Kondicionér Farouk Systems CHI Keratin Conditioner ihned obnovuje poškozené vlasy. Složení s obsahem keratinu a esenciálními oleji vlasy regeneruje, vyživuje a obnovuje. Posiluje vlasy a zabraňuje lámání a krepatění. Vaše vlasy budou opět zdravé, posílené a dokonale vyživené.

Použití:

Aplikujte na umyté vlasy. Jemně vmasírujte a poté důkladně opláchněte.

Bezoplachový kondicionér Keratin Leave-in Conditioner 59 ml

Kondicionér Farouk Systems CHI Keratin Leave-in Conditioner je speciálně určen pro poškozené vlasy. Složení s obsahem keratinu poskytuje vlasům okamžitou péči, výživu a hydrataci. Aktivní látky pronikají hluboko do vlasové struktury, kde vlasy obnovují, regenerují a zabraňují dalšímu poškození. Po použití budou vlasy opět zdravé, silné a obnovené.

Použití:

Aplikujte vlhké vlasy. Neoplachujte.

Lak na vlasy Keratin Flex Finish Hair Spray 74 g

Lak na vlasy s flexibilní fixací Farouk Systems CHI Keratin Flex Finish Hair Spray dodává vlasům lehké držení po celý den. Chrání vlasy proti působení vlhkosti, čímž pomáhá předcházet předčasnému splihnutí. Snižuje poškození, lámavost vlasového vlákna a díky obsahu keratinu posiluje vlasy. Výsledkem je celodenní výdrž účesu a přirozený vzhled. S lakem na vlasy CHI Keratin Flex Finish bude Váš účes krásný a Vaše vlasy chráněné.

Použití:

Aplikujte na vlasy ve vzdálenosti 20-30 cm.

Kosmetická taštička

Prozkoumejte

Loading…
Hodnocení 4.0

(hodnoceno 1x)

  • 100 % zákazníků doporučuje

Recenze

Recenze návštěvníka - Zbozi.cz

  • Je super...
Přidejte recenzi a pomozte ostatním při výběru.

Vybrali jsme pro vás


Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest