Davidoff Cool Water Exotic Summer Toaletní vody pro muže

Nevybrali jste si? Podívejte se na podobné vůně Otevřít rádce

Popis produktu

Toaletní voda Davidoff Cool Water Exotic Summer je atraktivní letní vůně pro muže, která se zrodila v sezóně 2016. Mistrně kombinuje šťavnaté ovoce, chladivou mátu a santalové dřevo. Svůdný mix vůní exotického léta vytváří chladivý koktejl, který vás vzpruží v horkých dnech. Nechte se unášet na vlně svěžesti s maskulinní vůní Davidoff Cool Water Exotic Summer!

V hlavní roli šalvěj, santal a máta

Pánský parfém Davidoff Cool Water Exotic Summer otevírají akordy šalvěje, máty, bazalky a mandarinky. V srdci se k nim přidává máta a v základu santalové dřevo. Toaletní voda Davidoff Cool Water Exotic Summer je jiskřivá jako slunce a energická jako vodopád. Prostě budete mít léto ve flakonu! Stačí se na něj podívat, pak lehce přivonět, a i když venku třeba panuje zima, rázem se ocitnete na nejlepší letní dovolené vašeho života.

Legenda Davidoff Cool Water

Zakladatelka série, nesmírně populární pánská toaletní voda Davidoff Cool Water, je na světovém trhu už od roku 1988. Jednoduchá, čistá a mužná vůně obsahuje mořské, zelené, květinové i dřevité akordy, které vám dohromady zprostředkují jedinečný kontakt s přírodními živly. Pan Jaroslav o ní říká: „Velmi příjemná vůně, kterou používám již léta. Není důvod ji měnit.“ My však máme kompromisní návrh. Co tak ji alespoň občas nahradit její vlastní „sestřičkou“? Toaletní voda Davidoff Cool Water Exotic Summer z léta 2016 je rovněž skvělá volba!

Prozkoumejte

Loading…
Hodnocení 5.0

(hodnoceno 3x)

  • 100 % zákazníků doporučuje
  • 2x recenze zákazníků

Recenze 2x


Recenze nakupujícího - Heureka.cz

Krásně voní,letní svěží vůně.

Recenze nakupujícího - Heureka.cz

je to moje oblíbená značka..

David
Recenze nakupujícího - Heureka.cz

  • lehká vůně na léto
  • nevtíravá
  • dlouho nevydrží

Přidejte recenzi a pomozte ostatním při výběru.

Alternativy produktu


Vybrali jsme pro vás


Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest