Nastavení filtrů
Pohlaví
Řada
  • Men Sensitive
Typ produktu
Cena
-

Nivea Men Sensitive

Upřesnit parametry
Změnit kategorii
Řadit dle:
Seřadit:
Seřadit:

O řadě Nivea Men Sensitive

Tradiční a celosvětově oblíbená německá značka Nivea přináší na trh široký sortiment pleťové, tělové a vlasové kosmetiky, kterou netestuje na zvířatech. Kdo by neznal legendární sněhově bílý pleťový krém Nivea (už z roku 1911) i další výrobky značky – tělová mléka, opalovací krémy s ochranným faktorem, čisticí ubrousky, laky na vlasy, přípravky pro péči o zralou pleť, krémy proti vráskám s koenzymem Q10… A dostupná je i holicí kosmetika Nivea Men Sensitive, díky níž se dočkají šetrného oholení i pánové s citlivou pletí.

Nivea Men Sensitive: Ohleduplné holení bez podráždění

Pravidelné holení nemusí být nemilou povinností! Stačí, když ho propojíte s používáním dobré pánské kosmetiky a vhodných nástrojů. Kosmetická řada Nivea Men Sensitive je bez obsahu alkoholu, takže vás pokožka po holení nebude dráždit ani pálit.

Tipy na holicí kosmetiku Nivea pro citlivou mužskou pokožku

Nejvíce žádaný je gel na holení Nivea Men Sensitive s obsahem heřmánku, vitamínu E a extraktu z hamamelisu. Dalším důležitým produktem je stejnojmenný balzám po holení, jehož přírodní látky zklidňují pokožku a pomáhají hojit drobné ranky po holení. Řada Nivea Men Sensitive zahrnuje také pěny na holení, vody po holení a sprchové gely využitelné na tělo, tvář i vlasy. Při pravidelném používání produkty Nivea Men Sensitive výrazně zlepšují ochranu citlivé mužské pokožky. Jistě vás potěší i jejich cenová dostupnost.

Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest