Collistar Pure Actives Hyaluronic Acid Aquagel Dárková kazeta denní pleťová péče Pure Actives Hyaluronic Acid Aquagel 50 ml + péče o oční okolí Eye Contour Hyaluronic Acid+Peptides 5 ml + kosmetická taštička The Bridge

Bez ochrany SPF

Skladem   |  (ID: 71077)
533

Popis produktu

Dopřejte své pleti hydrataci v podobě kyseliny hyaluronové pro vyhlazení pleti a oddálení známek stárnutí z kosmetické sady Collistar Pure Actives!

Denní pleťový krém Pure Actives Hyaluronic Acid Aquagel 50 ml

Tento gelový krém pomáhá bojovat proti známkám stárnutí pleti. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, která vyhlazuje vrásky a optimálně hydratuje.

Dopřejte své pleti hloubkovou hydrataci a péči s krémem Collistar!

  • zpevňuje,
  • vyhlazuje,
  • bojuje se stárnutím pleti.

Použití: Aplikujte krém každé ráno na čistou pleť.

Omlazující oční sérum Pure Actives Eye Contour Hyaluronic Acid + Peptides 5 ml

Sérum obohacené o aktivní látky jako jsou kyselina hyaluronová a peptidy účinně bojují s tmavými kruhy pod očima, otoky a povislými očními víčky. Dále pomáhají zpevňovat kontury očního okolí. Zjemňují vrásky a jemné linky. Odstraňují známky únavy. Oční péče slouží i jako prevence před vznikem otoků a tmavých kruhů pod očima. Hydratační účinky kyseliny hyaluronové dodávají očnímu okolí vlhkost a chrání ho před její ztrátou.

Použití: Aplikujte pár kapek na dolní část očního okolí. Vklepejte přípravek pomocí konečků prstů do pokožky směrem od vnitřní části do vnější části očního okolí. Pro dosažení nejlepších výsledků aplikujte každé ráno a večer.

Kosmetická taštička The Bridge

Prozkoumejte

Loading…
Hodnocení

Zatím nikdo nehodnotil!
Napište první recenzi.

Vybrali jsme pro vás


Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest