Cartier Must De Cartier Gold Parfémované vody pro ženy

Nevybrali jste si? Podívejte se na podobné vůně Otevřít rádce

Popis produktu

Zastavte na chvilku čas, naneste na svou kůži pár kapek vůně Must De Cartier Gold, opájejte se její krásou a pohádkovým kouzlem… Parfémovaná voda Cartier Must De Cartier Gold je orientální květinová kompozice z roku 2015, jíž vévodí galbanum – ceněná pryskyřice s příjemnou zelenou vůní, se stopami pižma, vybraného koření a dřeva. Stylové francouzské vonné dílo vás v mysli přenese do dalekého Orientu, kde se nespěchá a rozmazlování je na denním pořádku.

Základ prosycený afrodiziakální vanilkou

Dámský parfém Cartier Must De Cartier Gold otevírá již zmíněné galbanum spolu se zelenými lístky, které po chvíli vystřídají „srdeční“ akordy jasmínu a vonokvětky. Závěr patří smyslné vanilce, královně koření, kterou už před dávnými časy znali indiáni ze Střední Ameriky. Mayové a později Aztékové nazývali vanilku „tlilxochitl“ a využívali ji hlavně ve svých proslulých čokoládových nápojích. V Evropě se vanilka rozšířila v 17. století – jako lék na řadu nemocí i jako přísada do potravin, nápojů a voňavek. Od samého počátku platila za silné afrodiziakum.

Poznejte celou sérii Must De Cartier

Francouzská klenotnická a parfémová značka Cartier, známá již od roku 1847, má v sérii Must De Cartier i další pozoruhodné vůně. Založila ji stejnojmenná dámská kompozice z roku 1981, kterou následovalo dílo Must II z roku 1993. Pro muže je zde třeba parfém Must de Cartier Pour Homme Vert Anis z roku 2001.

Prozkoumejte

Loading…
Hodnocení

Zatím nikdo nehodnotil!
Napište první recenzi.

Alternativy produktu


Vybrali jsme pro vás


Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest