Caron Pour Un Homme de Caron Toaletní vody pro muže

Nevybrali jste si? Podívejte se na podobné vůně Otevřít rádce

Popis produktu

Toaletní voda Caron Pour Un Homme De Caron (1934) patří mezi legendární vůně společnosti Caron, kterou v roce 1904 založil v Paříži geniální parfémář Ernest Daltroff (její autor). Jednoduchá, ale sofistikovaná kompozice se časem dočkala modernizace. Lidé o ní říkají: Jedna z nejlepších existujících levandulových vůní. Vanilka jí dává dřevitou kvalitu.“ „Nadčasová vůně, která by se měla mezi generacemi předávat dál.“

Levandule, vanilka a pižmo s doprovodnými tóny

Klasický pánský parfém Pour Un Homme De Caron otevírá silné aroma levandule, které se po chvíli propojí s nasládlými akordy vanilky – královny koření. Svůdný závěr náleží erotizující vůni pižma. Kromě toho jsou v toaletní vodě patrné i další tóny a podtóny. Podle ohlasů se zamlouvá i ženám, mohla by tedy nést označení unisex. Konzervativnější uživatelé, kteří nechtějí podléhat módním vlivům, ji nosí třeba celá desetiletí. Podobně jako další známé vůně značky Caron: Fleurs de Rocaille, Tabac Blond či Lady Caron.

Následovnice: Pour Un Homme De Caron L'Eau

V roce 2018 navázala na původní vůni toaletní voda Pour Un Homme De Caron L'Eau. Jejími hlavními složkami jsou levandule, haitský vetiver a bourbonská pelargonie, k nimž se přidává limetka, ambra a vanilka. Autor, parfémář William Fraysse, ji určil pro denní použití od jara do podzimu. Jak vůně s dlouhou tradicí, tak průzračná lahvička vkusně doplní soudobého gentlemana.

Prozkoumejte

Loading…
Hodnocení 2.6

(hodnoceno 4x)

  • 25 % zákazníků doporučuje
  • 4x recenze zákazníků

Recenze 4x


krumlovák
Recenze návštěvníka - Elnino.cz

Proti složení vůně nelze mít výhrady.Decentní levandule v kombinaci s vanilkou působí uklidňujícím dojmem,Výdrž je jedna z nejhorších z řady toaletních vod prošlých tzv, reformulací.Je určena pro ty,kterým vyhovuje hodně slabá intenzita vůní.

Martina
Recenze návštěvníka - Elnino.cz

Chcete-li vonět jako Váš děda když jste byli malí, pak je to ta pravá volba. Vůně Vás přenese o třicet až čtyřicet let zpět. Je to skvělá záležitost pro milovníky (a milovnice) opravdu staré klasiky. Mistrovské dílo pro gentlemany + 60 a výše.

Radka
Recenze návštěvníka - Elnino.cz

Vynikající vůně pro muže i ženy pro svoji krásnou levanduli a růžové dřevo. Pokud nechcete vonět jako každá druhá jasmínem, citronem nebo vanilkou, tak tady se nabízí výborný parfém za solidní cenu. Sama ji mám už po několikáté.

Asta
Recenze návštěvníka - Elnino.cz

Je to vůně levandule a pravé ambry. Základ je hodně podobný začátku vůně l´Occitane Ambre.


Přidejte recenzi a pomozte ostatním při výběru.

Alternativy produktu


Vybrali jsme pro vás


Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest