Carolina Herrera 212 VIP Wild Party Toaletní vody pro ženy

Nevybrali jste si? Podívejte se na podobné vůně Otevřít rádce

Popis produktu

Chcete k sobě v každé společnosti strhnout pozornost? Ať už jste na prestižním večírku ve velkoměstě, nebo na vesnickém bálu? Obklopte se vonným obláčkem vůně z řady Carolina Herrera 212 VIP. Číslo 212 v jejím názvu označuje telefonní předvolbu newyorského Manhattanu, oblíbeného působiště zakladatelky značky, elegantní dámy jménem Carolina Herrera. Vychutnejte si s ní naplno každou party i vy!

Carolina Herrera 212 VIP: vůně sebevědomé, okouzlující ženy

Nejdříve se roku 2010 objevila orientálně-vanilková parfémovaná voda Carolina Herrera 212 VIP, naplněná vzrušujícími notami rumu, marakuji, pižma, gardénie, tonky a vanilky. Sametovou vonnou směs Carolina Herrera 212 VIP chválí uživatelky pro její sexy efekt, výdrž a intenzitu. Naznačují, že se pomalu rozvoní během dne i večera a dozvuky si muži ještě užívají v noci při intimních chvilkách… Podle některých ohlasů z ní doslova šílí. Výrazná vonná směs se doporučuje do chladnějšího počasí.

Další tip z této svůdné řady: parfémovaná voda 212 VIP Rosé

Noční zábavu metropolitní smetánky odráží také o čtyři roky mladší parfémovaná voda Carolina Herrera 212 VIP Rosé. Startuje vůní ovoce a šumivého šampaňského, které po chvíli předá vládu broskvovému květu a nakonec ambře, bílému pižmu a působivému dřevu. Tváří vůně se stala supermodelka Gisele Bündchen, dokonalý symbol ženské elegance. Při aplikaci těchto rafinovaných parfémovaných vod se zaměřte i na méně využívaná místa, například vnitřní stranu stehen. Vůni pak budete nenápadně šířit při každém pohybu či překřížení nohou.

Prozkoumejte

Loading…
Hodnocení 4.0

(hodnoceno 2x)

  • 100 % zákazníků doporučuje
  • 1x recenze zákazníků

Recenze 1x


Recenze nakupujícího - Heureka.cz

  • výhodu
Vikki
Recenze návštěvníka - Elnino.cz

VIP 212 byla rovněž omylem.Wild Party je jiné kafčo.Výrazná s dobrou výdrží a opravdu na,,party,,jako stvořená.Nehledejte v ní originalitu a noblesu,je spíš jemně smyslná a opravdu ženská.Není v ní žádný tvrdý akcent.


Přidejte recenzi a pomozte ostatním při výběru.

Alternativy produktu


Vybrali jsme pro vás


Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest