Carolina Herrera 212 VIP Men Club Edition Toaletní vody pro muže

Nevybrali jste si? Podívejte se na podobné vůně Otevřít rádce

Popis produktu

Nočním životem velkoměsta i celebritami, které si naplno užívají jeho lákadel, se inspiruje pánská vonná a kosmetická řada Carolina Herrera 212 VIP Men. Číslo 212 v jejím názvu evokuje telefonní předvolbu newyorského Manhattanu, srdečního působiště zakladatelky značky, elegantní dámy jménem Carolina Herrera. Vychutnejte si s ní společenské akce na plné pecky i vy!

Carolina Herrera 212 VIP Men: pikantní, sexy vonné ingredience

Toaletní vodu Carolina Herrera 212 VIP Men otevírá ovocná energie limetky a marakuji, s nimiž se snoubí pikantní zázvor a pepř. Neméně lákavá je střední vrstva určující charakter parfému. Mísí se v ní tajuplné koření, máta, gin a vodka. Trvanlivý základ, vytvářející na mužské pokožce zvlášť smyslnou stopu, definují vonné akordy ambry, kůže a vzácného dřeva.

Nejen na divokém večírku vyniknete s vůní parfémované vody pro muže Carolina Herrera 212 VIP Men Black, v jejímž složení si dal rande anýz, absinth, fenykl, levandule, afrodiziakální pižmo a sladký vanilkový lusk. Parfémovaná voda 212 VIP Men Black díky obsahu 8–15 % parfémové kompozice v koncentrovaném lihu vykazuje vyšší intenzitu než toaletní voda 212 VIP Men (4–8 %), proto ji nemusíte nanášet tak často.

Tip: dárková kazeta VIP Men – pro výjimečného muže ve vašem životě

Uživatelé si také rádi objednávají kosmetiku Carolina Herrera 212 VIP Men v dárkových kazetách. Obsahem bývá toaletní voda, sprchový gel a někdy ještě toaletní voda v malém balení praktickém na cesty. Případně parfémovaná voda VIP Men Black s doprovodnou kosmetikou. Nevíte-li čím na Vánoce obdarovat partnera, tatínka, bratra či jiného důležitého muže ve vašem životě, zamyslete se právě nad touto oblíbenou řadou. Napoví vám i zveřejněné recenze.

Prozkoumejte

Loading…
Hodnocení 5.0

(hodnoceno 2x)

  • 100 % zákazníků doporučuje
  • 2x recenze zákazníků

Recenze 2x


Ivana
Recenze nakupujícího - Heureka.cz

krásný dárek pro mého muže

  • nádherná vůně
  • dobrá cena
dandome
Recenze návštěvníka - Elnino.cz

normal vune.trosku mi pripomina pacco 1milion coz moc nemusim


Přidejte recenzi a pomozte ostatním při výběru.

Alternativy produktu


Vybrali jsme pro vás


Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest