Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve Toaletní vody pro muže

Nevybrali jste si? Podívejte se na podobné vůně Otevřít rádce

Popis produktu

Vůně Bvlgari Aqva Pour Homme, inspirovaná hlubinou oceánu a nekonečnou svěžestí, která je s chladivou vodou spojena, byla představena v roce 2005 slavným parfumérem Jacquem Cavallierem. O 12 let později se tato jedinečná a velmi mužná vůně dočkala své pokračovatelky v podobě vůně toaletní vody Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve. I za touto jedinečnou vůní stojí stejný světoznámý parfumér. Vůně toaletní vody Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantique je osvěžující a energickou vůní, která je inspirována sílou Atlantského oceánu.

Svěží vůně pro muže

Přímo z hlubin moře byla vytvořena klíčová složka vůně, kterou je mořský ambrový akord, na kterém je vůně postavena. Vodní tóny, které z vás udělají vládce vod i muže, jež si dokáže podmanit srdce každé ženy, doplňují osvěžující akordy sicilského citronu, kalábrijského bergamotu a nezaměnitelná vůně šalvěje. Srdce vůně přetéká mořskými tóny, které se prolínají se sladkou vůní jablka. Vonné složky v základu vyvažují vonné tóny a dodávají vůni na mužnosti. Hřejivé santalové dřevo, benzoin, vetiver a pačuli ukončují osvěžující vonnou kompozici. Pociťte na svém těle nekonečnou sílu vod s toaletní vodou pro muže Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve.

Prozkoumejte

Loading…
Hodnocení 4.9

(hodnoceno 10x)

  • 100 % zákazníků doporučuje
  • 7x recenze zákazníků

Recenze 7x


Adéla Bartlová

Nejdřív fakta: ano, ten flakon je opravdu takový elegantní kulatý oblázek jako na fotce. Ano, Aqva voní vodně. Ano, je to dobrá vůně a doporučuji ji pro každodenní použití pro muže, kteří chtějí svěží, ale ne úplně nenápadnou vůni.

 

Hlavní složkou Bvlgari Aqva (čte se normálně "Bulgari Aqua", to "v" je pouze odkaz na staré Římany, kteří jím nahrazovali "u", aby se lépe tesalo do kamene) je prý mořská tráva Posidonia oceanica, která roste ve Středozemním moři, kde tvoří celé podvodní louky. Vůně samozřejmě neobsahuje přímo extrakt z této trávy, ale její umělecké olfaktorické ztvárnění, o které se postaral zkušený parfumér Jacques Cavallier. Kromě mořského akordu najdete v Aqvě ještě citrusy, dřeva, levanduli, šalvěj a minerální ambru.

 

Svěží vodní akord vůni dominuje. Voní trochu mořem a pískem, trochu mořskými řasami a trochu deštěm. Není to úplně dokonalé - vůni, která by dokázala perfektně připomenout procházku po pláži a nic k ní nepřidávala ani jí nic neubírala, jsem ještě nenašla -, ale je to hodně dobré, a je to rozhodně lepší než třeba taková Davidoff Cool Water, kde je vodní svěžest vyšroubovaná do až příliš intenzivních výšin. Kromě mořských tónů ucítíte dřevo, především cedrové (které se svou "vlhkou", nasládlou vůní k vodním akordům skvěle hodí), a typickou levanduli tak, jak ji známe snad ze všech pánských parfémů. Citrusy se jen tak mihnou na začátku a poté mizí. Další byliny - šalvěj, pačuli - jen doplňují celek a nijak zvlášť nevynikají.

 

Bvlgari Aqva je vhodná pro každodenní celoroční použití. Voní nevtíravě, ale mužně, a vytvoří kolem vás příjemnou auru čistoty. Všem milovníkům vodních tónů rozhodně doporučuji alespoň vyzkoušet!

Celkové hodnocení
Recenze nakupujícího - Heureka.cz

Vůně super a výdrž na toaletklu dlouho ..

  • Výborné skladná voňavka do kspsy
Recenze nakupujícího - Heureka.cz

Svezi prijemna vune, jemna.. vydrz nemohu hodnotit, kupovala jsem jako darek

Recenze nakupujícího - Heureka.cz

Skvělá vůně, intenzivní, stále si partnera očichávám :-)

Radim P.
Recenze nakupujícího - Elnino.cz

prostě nemá chybu..

  • je to TOP vůně a dlouho vydrží. kamkoli přijdu, každou ženu tato vůně zaujme a ptá se co je to za parfém
Zdena L.
Recenze návštěvníka - Elnino.cz

Vůně se dá použít celoročně,na sport i do společnosti.

  • Úžasná,mořská,svěží pánská vůně.Neskutečná intenzita a výdrž na toaletní vodu.Všem chlapům doporučuji,je hodně příjemná a sexy:)
  • Nic
Recenze nakupujícího - Heureka.cz

Příjemná svěží vůně s dlouhou výdrží. Připomíná Dior Sauvage, je ale tak nějak lehčí, pro můj nos mladistvější.

Kladnoman
Recenze návštěvníka - Elnino.cz

Ano,má v sobě kromě svěžesti i modernou různost z Bleu de Chanel a líbivost z Důvodu Savage

  • Flakon, znám všechny z řady Aqva

Přidejte recenzi a pomozte ostatním při výběru.

Alternativy produktu


Vybrali jsme pro vás


Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest