Bottega Veneta Bottega Veneta Pour Homme Extreme Toaletní voda pro muže 90 ml poškozená krabička

Není skladem   |  (ID: 59572)
1 623

Popis produktu

Toaletní voda Bottega Veneta Pour Homme Extreme (2015) na vás dýchne atmosférou italských Dolomit, kde můžete načerpat novou sílu, ať už v létě, nebo zimě. Je intenzivnějším vyjádřením své o dva roky starší předchůdkyně. Dopřejte si pravý italský temperament prostřednictvím toaletní vody Bottega Veneta Pour Homme Extreme!

Citrusy, jehličnany a hlavně smyslná kůže…

Pánský parfém Bottega Veneta Pour Homme Extreme rozehrávají energické akordy bergamotu, sibiřské borovice a jalovcových bobulí. Jeho srdce ovládá vůně jedle, muškátového oříšku a jamajských papriček. Svůdnému základu vévodí kůže spolu s labdanem a pačuli. Z této mužné vůně se ženám ve vašem okolí budou podlamovat kolena!

Následovnice Bottega Veneta Pour Homme

Předchůdkyní vůně je toaletní voda Bottega Veneta Pour Homme z roku 2013, maskulinní vůně jehličnanů a kůže, rovněž inspirovaná cestováním a italskými Dolomity. Obě kompozice voní kromě jiného animální kůží, jejímž zpracováním je italská rodinná značka Bottega Veneta proslulá. Vyrábí půvabné kožené proplétané kabelky, které jsou k dostání po celém světě. Neméně lákavě působí i parfémy značky, jako například pánská toaletní voda Bottega Veneta Bottega Veneta Pour Homme Extreme. Také dámy si zde přijdou na své. Mohla by vás oslovit například rafinovaně okořeněná květinově-kožená parfémovaná voda Bottega Veneta Eau de Velours, velmi ženská vzrušující vůně z roku 2017.

Prozkoumejte

Loading…
Hodnocení

Zatím nikdo nehodnotil!
Napište první recenzi.

Vybrali jsme pro vás


Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest