Acqua di Parma Colonia Pura Kolínské vody

Skladem   |  (ID: )
2 669
Doručíme
K osobnímu odběru
Nevybrali jste si? Podívejte se na podobné vůně Otevřít rádce

Popis produktu

Kolínská voda Acqua di Parma Colonia Pura je čerstvá květinově-citrusová vůně s příjemným dřevitě-pižmovým základem, určená pro muže i ženy. Sestavil ji vyhlášený parfémář Francois Demachy, který vyrůstal ve francouzském městečku Grasse, kolébce parfémářství, kde získal znalosti o surovinách i alchymistických tajemstvích vůní. Colonia Pura nejlépe vynikne na jaře a v létě při denním nošení. Budete se s ní cítit čistě a sebevědomě.

Svěží vůně ozonu a citrusů

Lehounký unisex parfém Colonia Pura – kolínská voda – se hodí pro pánské i dámské použití. V úvodu vás vzpruží vůně ozonu, bergamotu, pomeranče a petitgrainu, esenciálního oleje z listů hořkého pomeranče, který dokáže ihned zlepšit náladu. Střední vrstvu Colonia Pura vytváří narcis, jasmín sambac a koriandr, základ silné bílé pižmo, cedr a pačuli. Kolínskou vodu můžete nanášet ve větším množství na tělo i tvář. Muži ji ostatně často používají jako vodu po holení.

Tradice značky Acqua di Parma

Italská značka niche parfémů Acqua di Parma, založená roku 1916, stojí za přírodní kolínskou vodou italského typu. Kompozice Acqua di Parma Colonia byla velmi oblíbená ve 30. letech 20. století a dodnes má stejné složení. Exkluzivní parfémy značky Acqua di Parma šly dobře na odbyt i v dalších desetiletích a také v současnosti se těší zájmu náročné klientely z celého světa. Vyzkoušejte moderní unisex kolínskou Acqua di Parma Colonia Pura!

Prozkoumejte

Loading…
Hodnocení

Zatím nikdo nehodnotil!
Napište první recenzi.

Alternativy produktu


Vybrali jsme pro vás


Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest