4711 Acqua Colonia White Peach & Coriander Kolínské vody

          
Skladem   |  (ID: )
347
Doručíme
K osobnímu odběru

Popis produktu

Kolínská voda 4711 Acqua Colonia White Peach & Coriander je ovocná kořeněná vůně pro muže i ženy, kterou sestavila zručná parfémářka Alexandra Monet. Vůni v tradičním flakonku lze používat napříč generacemi, ale především v jarních a letních měsících. V horkých dnech totiž působí nejen jako vůně, ale i vítaná sprška ulevující v tropických teplotách. Kolínská voda (Eau de Cologne) obsahuje jen 3–5 % vonných složek, takže si můžete být jisti, že vždy působí nevtíravě.

Osvěžující bílá broskev a koriandr

Lehounký unisex parfém 4711 Acqua Colonia White Peach & Coriander vytváří bílá broskev, koriandr, citrusové plody, bylinné a zelené akordy. Je neobyčejně příjemný k decentnímu provonění celého těla, které během dne opakujte dle potřeby. Lákavé broskvové noty podbarvené kořením vám zajistí celodenní pocit svěžesti a čistoty.

Vůně vzešlá z tradice kolínské 4711

Vůně 4711 Acqua Colonia White Peach & Coriander navazuje na dlouhou tradici legendární kolínské 4711, která je stále v prodeji. Vznikla již v 18. století, roku 1792, a v oblibě ji měl například Napoleon Bonaparte, královna Viktorie či princezna Diana. Ovšem její receptura zůstává v utajení, ví se jen to, že obsahuje rozmarýn, levanduli a citrusy. To ale není tak podstatné, když její kouzlo uchvátilo už tolik generací. Vyzkoušejte rovněž novodobou kolínskou 4711 Acqua Colonia White Peach & Coriander, typickou vůni 21. století!

Prozkoumejte

Loading…
Hodnocení 4.0

(hodnoceno 1x)

  • 100 % zákazníků doporučuje
  • 1x recenze zákazníků

Recenze 1x

Recenze návštěvníka - Zbozi.cz

Kolínská splnila moje očekávání, příjemná vůně na celý rok

  • Kolinská splnila moje očekávání, příjemná vůně
  • Nic
Přidejte recenzi a pomozte ostatním při výběru.

Vybrali jsme pro vás


Doprava:
Platba:
Certifikace:
Made with by PragueBest